Grote witte fotostudio en filmstudio met limbowand huren tussen Rotterdam en Den Haag?

Wat bied onze te huren fotostudio

Ben je opzoek naar een proffesionele foto- of filmstudio voor jouw fotocampagne of videoproduductie? Dan ben je bij ons aan het goede adres. De studio is groot. Het oppervlak van de ruimte met de witte vloer is ongeveer 300 m2. Dit zorgt voor veel flexibiliteit voor het maken van jouw productie. Denk aan campagneshoots, videoclips, fashionshoots, portretfotografie, productfotografie, interviews, tafelgesprekken, podcasts, explainer video’s en ga zo maar door. De studio is toegankelijk via een grote overhead deur. Dit maakt mogelijk dat je met de auto naar binnen kunt om te laden en lossen, maar ook om voertuigen te gebruiken binnen jouw productie.
De studio is optioneel te huur met flits- en videolampen. We hebben een breed aanbod van lichtvormers die je kunt inzetten. Denk aan een breed scala aan softboxen, octaboxen, strips, paraplu’s. Maar ook lichtkappen zoals beauty dish, kleppenset, reflectors en grids. Ook zijn er veel accecoires aanwezig zoals reflectieschermen / vlaggen en doeken om een zwarte wand te creeeren.
Tevens zjin er kleurenfilters voor een creatief effect aanwezig. Dit kan zowel op het onderwerp als op de achtergrond toegepast worden. Maar je kunt natuurljik ook een beamer meenemen voor een creatief effect op de achtergrond van je foto’s of video.

Onze foto en filmstudio heeft een enorm grote limbowand

Ook wel high key cyclorama / infinity wall / rondwand / egg-shell limbo genoemd.

 • Een van de grootste studio’s van Zuid Holland

  Totole oppervlak van de studio’s is 380 m2.

 • Enorm witte vloer

  Onze rondwand is enorm. 16 meter breed en 9 meter diep.

 • Grote onderwerpen passen allemaal

  Van auto’s tot zeiljachten, het past allemaal.

 • Faciliteiten genoeg

  Niets ontbreekt, met onder andere een visagieruimte met spiegel, zithoek met tv, keuken met servies, bestek, combi-oven, stereo installatie.

 • Parkeren

  Gratis voor de deur van de studio.

De studio kleurde blauw tijdens deze fotoshoot voor artiesten

Veel mogelijkheden in onze foto- en filmstudio

De studio is erg veelzijdig en alle ruimtes bevinden zich in hetzelfde pand. Je huurt dus een fotostudio en filmstudio in een en je kunt dus meerdere producties tegelijk fotograferen en filmen op dezelfde dag. Hierdoor is het ook mogelijk om de grote en kleine studio tegelijk te boeken zodat je bijvoorbeeld portretten kunt maken en grote producties tegelijk kan produceren in de andere ruimte.

Naast deze grote witte rondwand die we hebben, verhuren we ook een studio met chromakey green screen achtergrond en een kleine studio. Bekijk voor meer info deze pagina’s.

De studio wordt onder andere gebruikt voor producties voor artiesten, videoclips met auto’s en motoren. Maar ook product fotografie en video’s. En denk aan interview opnames en podcasts en andere presentaties. Wil je met ons overleggen wat de mogelijkheden zijn bel of WhatsApp ons gerust!

Locatie en bereikbaarheid van onze fotostudio

De foto en filmstudio is goed bereikbaar en ligt vlakbij het metrostation. Daarnaast kan er voor de deur geparkeerd worden. Huur een fostostudio en filmstudio tussen Den Haag en Rotterdam.

De fotostudio is per dagdeel te huur. Een dagdeel is 4 uur en een hele dag is 8 uur. Maar uiteraard kan je daarna nog per uur bijboeken indien je net meer tijd nodig hebt.

Tarieven voor huur van de foto- en filmstudio

Bekijk onze tarieven pagina voor meer informatie

Gallery

Bekijk voor een volledige impressie van de studio
Deze pagina

Voorbeeld van een fotoshoot met een model in de studio

Fashionshoot in de studio met mannelijk model
Nog even alles op een rij
 • Groot

  16 m x 9 m x 4,4 m (breedte x diepte x hoogte)

 • Apparatuur

  Flits- en videolampen zijn optioneel bij te reserveren

 • Visagieruimte

  De studio heeft meerdere plekken waar je visagie kunt doen. Een eigen ruimte en in de loungehoek

 • Toegankelijk

  Rij met de bus of auto de fotostudio in

 • Ook aanwezig

  Keuken met combi-oven, koelkast met frisdrank, Jura koffiemachine, vaatwasmachine en grote vergadertafel

 • Audio

  Ook in een stereo met 4 speakers aanwezig. Handig voor clipshoots en natuurlijk de algemene sfeer

Boek nu onze studio voor je eigen productie!