Bekijk hier onze studio. Voor het huren van een film- en fotostudio tussen Den Haag en Rotterdam

Bekijk deze sfeerimpressie van onze ruimtes. Prachtige foto- en filmstudio voorzien van unieke limbowanden.
De studio kan tevens volledig verduisterd worden.

De te huren foto- en filmstudio bevindt zich in Pijnacker, in de buurt van Den Haag. Bij de snelweg bij afslag IKEA delft.

De foto- en filmstudio is te gebruiken als grote productiestudio voor bijvoorbeeld videoclips en fotoshoots. De ruimte is tevens ook volledig te verduisteren. En daarbij tevens te huur met of zonder lichtapparatuur. We hebben zowel flitslampen als ledlampen geschikt voor videoproducties zoals videoclips. De studio beschikt over een grote rondwand, ook wel limbowand / naadloze studiowand genoemd. Zeer geschikt voor je professionele fotografie- en videoproductie.

De wand is mooi groot! Zo’n 16 meter breed en maar liefst 9 meter diep. Ofwel geen storende randen door je zoeker. Geschikt voor videoproducties, editorials, fashion- en portretfotografie, familiefotografie en filmopnames zoals bijvoorbeeld een videoclip.

Bekijk voor meer informatie tevens FotostudioVK.nl

Informatie over onze te huren studio

Onze grote fotostudio / verduisterde studio in Pijnacker is te huur voor professionele foto- en filmproducties. Wij hebben een enorme limbowand. Onze ruimte is ook te huur als filmstudio. We beschikken tevens over een greenscreen / chromakey achtergrond van bijna 8 meter breed. Tevens hebben we ook achtergrondpapier in de kleur chromakey blauw.

De fotostudio is te huur inclusief materialen, apparatuur van hoogstaande kwaliteit, zoals onder andere Multiblitz flitsapparatuur en Bresser daglichtlampen.

Huur een fotostudio / filmstudio voor werk in opdracht. Maar ook studenten zijn welkom, voor studenten van de fotoacademies. Of bijvoorbeeld voor een vrij werk fotografie- of filmproducties. Hier hebben we ook een kleinere goedkopiere studio beschikbaar.
Informeer vooraf naar de mogelijkheden, en of de studio beschikbaar is op de door jou gewenste tijd en datum.

Voorzieningen en extra diensten

Tijdens het huren van de foto- en filmstudio kan je ook even pauzeren in onze fijne loungehoek. Deze kan tevens dienst doen als wachtruimte voor de aanwezige gasten. Ook staat er een grote vergadertafel om aan te lunchen, klanten te ontvangen of met de laptop te werken. Evenals extra verrijdbare tafel om de laptop vlakbij de producent te plaatsen tijdens de foto of filmproductie. Wat bijvoorbeeld tethered shooting makkelijk maakt.

Je kan gebruik maken van de keuken en de studioruimte beschikt over een eigen koelkast. Gevuld met frisdrank en sapjes om de dorst te lessen.

We bieden tevens ook diensten aan voor film- en fotografie. Daarnaast kunnen we je ook assisteren tijdens je productie voor bijvoorbeeld plaatsen van de lampen en advies over de setup.

Locatie, afmetingen en apparatuur

Onze te huren foto- en filmstudio bevindt zich in Pijnacker. Vlakbij Delft. De studio is goed bereikbaar. Gratis parkeren voor de deur en een paar minuten lopen vanaf het metrostation.

Onze professionele productieruimte is geschikt voor fotoshoots, videoproducties. En optioneel te boeken inclusief lichtapparatuur. Deze beschikt over een grote rondwand, ook wel limbowand / naadloze studiowand genoemd. Zo kan je van alle kanten je onderwerp fotograferen en filmen.

De rondwand is 16 meter breed en maar liefst 9 meter diep. Geen storende randen door je zoeker. Geschikt voor videoproducties, videoclips, reclamefilms, interviews, editorials, fashion- en portretfotografie, groepsfotografie, productfotografie en ga zo maar door.

Vragen of speciale wensen? Informeer naar alle mogelijkheden en bel of mail ons vrijblijvend of kom langs om te kijken!

Adres van onze te huren fotostudio

Pijnacker- vlakbij Den Haag en Delft.

Vlielandseweg 20G
2641 KC Pijnacker

Fotostudio VK is goed bereikbaar. In de buurt van Den Haag. Vlakbij IKEA DELFT), en vlakbij  het trein-, bus-, metro station van Pijnacker.

Adres:
Vlielandseweg 20g
2641 KC Pijnacker, Nederland

Telefoon:
+31 (0) 6 4856 4222 (Contactpersoon – fotograaf Vincent Kos)

E-Mail:
info[at]fotostudiovk.nl
(Let op bij kopiëren vanuit browser [at] aanpassen naar @, gewijzigd i.v.m. spampreventie)

KvK:
27336448

Fotostudio en filmstudio verhuur

Inclusief grote limbowand
FotostudioVK.nl