Twee fotostudio’s te huur!

11 februari 2016
Sinds kort hebben wij een tweede fotostudio ruimte ter beschikking om te verhuren! Het afgelopen jaar zijn wij hard aan het werk geweest om de ruimte op te knappen en geschikt te maken voor verhuur als daglicht fotostudio.

Deze nieuwe professionele ruimte is ongeveer 200 m2 groot en beschikt daarnaast over een unieke rondwand, ook wel limbowand genoemd. De limbowand is  Deze fotostudio is tevens voorzien van een ruime lichtstraat van 10 meter lang en 4 meter breed, waardoor deze uitermate geschikt is voor daglichtfotografie. Zowel in de zomer als in de winter levert die unieke beelden op voor fotografie of videografie.

Behalve een limbowand en de lichtstraat is er ook een gezellige loungehoek aanwezig, een visagiehoek, een grote paskamer en een keuken.

Ook hebben wij het afgelopen jaar een cateringbedrijf leren kennen die voor ons de catering wil gaan verzorgen.

Vanaf nu hebben wij dus deze daglicht fotostudio (Fotostudio 1) beschikbaar, maar daarnaast blijft onze huidige fotostudio (Fotostudio 2) ook nog steeds beschikbaar.
Omdat deze nieuwe fotostudio zo uniek is, hebben wij daarvoor ook een nieuwe website gemaakt onder een andere naam, namelijk Fotostudio VK.

Before

Fotostudio 1 voor de verbouwing

After

Fotostudio 1 na de verbouwing

Fotostudio 1

Een impressie van onze nieuwe fotostudio